Sjelevenner

04.01.2024

Kan et dyr være din sjelevenn?

Har du noen gang lurt på hvordan du endte opp med dyret i livet ditt? Føles det kanskje som om dere var ment å være sammen?

Vel, i henhold til hva dyrene har delt med meg, VAR dere ment å være sammen - fordi det dyret er ment å lære deg en dyp leksjon på sjelenivå.

Jeg tror dette er lett å forstå i situasjoner der du absolutt elsker og forguder dyret i livet ditt, men dyret som driver deg til vanvidd (eller som du aldri bevisst har bedt om) skal også være en del av livet ditt.

Det er fordi ikke alle leksjoner på sjelenivå mestres gjennom kjærlighet. Mange av oss begynner først å lære leksjonene våre når ting blir for klissete eller ubehagelige til at vi tror vi ikke har noe annet valg enn å gjøre en endring.

Og det er det det utfordrende dyret i livet ditt gjør. Gjør deg så sint eller skyldig eller redd (eller hvilken som helst annen negativ følelse du måtte oppleve) at du til slutt bestemmer deg for å se annerledes på situasjonen.

Alle dyr i livene våre, enten de er med oss ​​i 5 minutter eller 15 år, enten positive eller negative, er ment å møte oss og er ment å lære oss noe om ubetinget kjærlighet.

Alt de vil at du skal gjøre er å oppleve tiden din med dem gjennom dette filteret - det er alt