Er du en empat?

04.01.20247 tegn på at du er en empat:1. Du føler veldig dypt for andre mennesker og finner det lett å forholde seg til deres problemer

Når empatiske personer føler, føler de med stor intensitet. De kan absorbere følelsene til andre individer og føle dem som sine egne. Dette gjør at de kan forstå og forholde seg til andre personers problemer.

2. Du kan intuitivt plukke opp energiene i et rom

Empater kan gå inn i et rom og automatisk plukke opp "vibbene". De foretrekker et miljø som er nærende og fredelig, for eksempel vakre rom, natur og steder fylt med kjærlige, ikke-dømmende mennesker.

3. Du har en dyp kjærlighet til dyr

Empatiske personer har ofte en dyp forbindelse med dyr på grunn av deres kjærlige og nærende energi. De kan absorbere den ubetingede kjærligheten som dyr omgir seg med.

4. Du er den andre går til når de trenger råd

Folk liker det når deres problemer blir forstått, og derfor søker de ofte råd og noen å snakke med om deres livsproblemer. Hvis folk ofte kommer til deg for disse tingene, kan det være fordi de føler dine empatiske energier.

5. Du har et dypt behov for å hjelpe andre

Empatiske personer føler naturlig behovet for å hjelpe andre som har det vondt. De er sterkt opptatt av andres velvære og kan sette andres behov over sine egne.

6. Du trives i ditt eget selskap

Empatiske personer søker ofte tilflukt i ensomheten. Siden det er vanlig å bli overveldet av de hektiske energiene i omverdenen, må empatiske personer ofte tilbringe tid alene for å koble fra og beskytte seg selv

7. Du har en sterk «klarfølelse»

Når vi tenker på intuisjon, finner vi at mange empater har en sterk klarfølelse. Klarfølelse kan bety at man kan føle andres følelser, andres smerte eller andres perspektiver på en situasjon. Mange Dyretolker har denne evnen og det er ekstra god evne for å kunne kommunisere med dyr.


"Never be embarrassed by how much
you care about animals and how
they're treated"
                    -Stephanie Feldstein-